torsdag 27 februari 2014

AVDELNING TOP MODEL: TV3 VAD I HELVETE?

Ja, den frågan ställer jag mig typ varje gång de visar något annat än Simpsons, men idag blev det extra tydligt vilka muppar som styr och ställer. Jag fastnade på TV3 play och kollade på Top Model Sverige. Eh, ja. I år ska de tydligen "spice it up" genom att låta sju tjejer och sju killar tävla mot varandra. Aa ok, fine. MEN.

Programmets fyra första avsnitt handlar om att casta tjejerna. Bikini hit och dit, smink hej och hå. Inget avsnitt handlar om castingen av killarna. De är liksom färdigcastade och skickade till Kapstaden innan programmet ens börjat. Da fuck? MEN. TV3 play slänger i alla fall in ett bonusklipp om när killarna castades. Det klippet är typ 3 minuter. Den castingansvariga säger: "Ja det kom in några härliga killar, några tog av sig tröjan och var lite lökiga". Jaha? That's it? Känns ju rimligt jämfört med tjejernas fyra avsnitt.



Sen spekulerar hon i hur det kommer att gå med den här könsblandade uppställningen. Och hon häver då ur sig att Jaaa, det finns kanske någon "gråtis" (tjej då alltså) som tycker att det är lite läskigt. Denna kommentar följs av ett nedlåtande skratt.

Sen blir det ännu roligare, när programmets exekutiva producent ska uttala sig på samma ämne och säger något i stil med att Jaa, jag kan tänka mig att tjejerna kommer att slåss om uppmärksamhet från den snyggaste killen.

TV3 VAD I HELVETE? VAD GÖR NI? UNDER VILKEN STEN HAR NI HITTAT DE HÄR MÄNNISKORNA SOM NI BETALAR STORA SUMMOR FÖR ATT SITTA OCH SNACKA OM HÄRLIGA KILLAR OCH SEN SPEKULERA HEJVILT I ATT TJEJERNA KOMMER VARA "GRÅTISAR" OCH SLÅSS OM UPPMÄRKSAMHET? FUCK YOU VERY MUCH :) Det var det unknaste jag har hört nu i eftermiddag. I hård konkurrens av SDs senaste utspel, men ni vinner. Wiiie! Nä nu ska jag ägna mig åt nåt bättre, typ gå och söka uppmärksamhet hos härliga killar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar